Loading...

Palvelut

Palvelut

 
 • PALVELUMUOTOILU JA TUOTTEISTAMINEN

  Asiakaslähtöinen kehittäminen ja konseptointi -

  Palvelumuotoiluun ja tuotteistamiseen liittyvät hankkeet ja valmennukset toteutetaan yhteistyössä Luotain Consulting Oy:n kanssa. Voit hyvin kysyä lisää suoraan Veeralta: veera.matilainen@luotain.net

 • MARKKINOINTI- JA SISÄLLÖNTUOTANTOPALVELUT

  Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus -

  Tämän päivän työvälineitä ja digitaalisia markkinointikanavia hyödyntäen rakennamme yhdessä organisaation brändiä tukevan markkinointisuunnitelman. Koulutamme tämän jälkeen sinut ja tiimisi digitaalisten palveluiden käyttöön tai tuotamme tarvittavat markkinoinnin toimenpiteet suunnitelman mukaisesti. "Nykypäivän markkinoinnin tulee olla kiinnostavaa ja aitoa sisältöä, jota halutaan seurata." Aidon sisällön takaamiseksi tuotamme teille oman kuvapankin markkinointisuunnitelman mukaisesti. Pidämme myös digitaaliseen markkinointiin ja someen liittyviä koulutuksia ja valmennuksia muun muassa yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen ja Luotain Consulting Oy:n kanssa.

 • MYYNTIVALMENNUKSET

  Myyntiasenne ja aito asiakaspalvelu -

  Rentoa, mutta jämäkkää myyntivalmennusta! Olemme valmentaneet satoja myynnin ammattilaisia myymään enemmän ilman tuputtamista. Pitkäaikaisen yhteystyökumppanin Kaswu Oy:n myötä asiakkaillamme on mahdollisuus ottaa käyttöön seurantapalvelu, jonka avulla varmistetaan valmennuksen pitkäaikaiset vaikutukset myyntiin ja liiketoimintaan.

 • FASILITOINNIT VERKOSSA JA LIVENÄ

  Välitöntä ja jämäkkää fasilitointia -

  Meiltä voit tilata fasilitaattorin tai moderaattorin erilaisiin palavereihin ja tilaisuuksiin.