Skip to content

Palvelut

Ilman myyntiä ei ole liiketoimintaa.

Urani aikana olen

  1. Valmentanut tuhansia ihania ihmisiä
  2. Muotoillut satojen yritysten liiketoimintaa
  3. Sparrannut ja mentoroinut valtavan määrän mielettömiä yrittäjiä

Mediavalmennukset

Mediakasvatukseen, digitaalisten alustojen koukuttavuuteen ja mediatietouden lisäämiseen liittyvät tietoiskut, koulutukset, keskustelutilaisuudet ja luennot.

Yhteistyössä MLL:n kanssa oppitunnit lapsille ja nuorille sekä vanhempainillat.

Mediakasvatuskoulutukset lapsille ja nuorille. Aiheina Ruutujen Lumo tai nettikiusaaminen. Oppitunneilla (45min) pohdimme digimaailman ajankohtaisia ilmiöitä ja keksimme keinoja nettikiusaamisen vähentämiseen.

Vanhempainillat mediakasvatuksen näkökulmasta sekä erikseen murrosikäisten vanhemmille Kuuntele ja kannusta -teemaillat (60-90min). Vanhempainilloissa pyrin tuomaan vanhempien tietoisuuteen tämän hetken digimaailman ilmiöt lasten ja nuorten näkökulmasta sekä herättämään keskustelua siitä miten mediankäyttöön voisi luoda sääntöjä ja sopimuksia lasten ja nuorten kanssa.

Pidän aiheen ympärillä tilaisuuksia myös kasvatuksen ammattilaisille ja työyhteisöille.

Digitaalinen markkinointi ja sisällöntuotanto

Tämän päivän työvälineitä ja digitaalisia markkinointikanavia hyödyntäen rakennamme yhdessä organisaation brändiä ja strategiaa tukevan markkinointisuunnitelman. Koulutamme tämän jälkeen sinut ja tiimisi digitaalisten palveluiden käyttöön tai tuotamme tarvittavat markkinoinnin toimenpiteet suunnitelman mukaisesti yhdessä verkostoni kanssa. Aidon sisällön takaamiseksi tuotamme teille tarvittaessa tekstisisällöt ja oman kuva/videopankin markkinointisuunnitelman mukaisesti.

Pidän digitaaliseen markkinointiin ja someen liittyviä koulutuksia ja valmennuksia muun muassa yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen ja Luotain Consulting Oy:n kanssa.

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen

Liiketoiminnan kehittäminen ilman asiakkaiden ja henkilöstön osallistamista on kuin puhaltaisi seteleitä ilmaan. Tuotan laajoja palvelumuotoilukokonaisuuksia ja osallistan tehokkaasti sekä innostavasti koko henkilöstön ja asiakkaat kehitykseen (myös etänä).

Osallistamalla ihmisiä kehitykseen, muutos tapahtuu samalla. Ihmiset sitoutuvat huomattavasti syvemmin ja nopeammin muutokseen, kun he pääsevät mukaan jo kehitysvaiheessa.

Tuotteistan ketterästi eri kokoisia kokonaisuuksia sanoittaen asioita kohderyhmälle sopivaan muotoon kaupallisesta ja markkinoinnillisesta näkökulmasta, asiakas edellä. Autan ideoimaan uuden palvelu- tai tuoteidean alkumetreiltä aina tuotteistukseen ja kaupallistamiseen asti.

Olen päässyt mahdollistamaan vaikuttavia ja liiketoimintaa mullistavia tuloksia palvelumuotoilun menetelmin. Palvelumuotoiluun ja tuotteistamiseen liittyvät hankkeet ja valmennukset toteutetaan yhteistyössä Luotain Consulting Oy:n kanssa.

Asiakaslähtöinen palveluasenne

Olen valmentanut tuhansia ihania ihmisiä kohtaamaan asiakkaita, myymään enemmän, kehittymään ratkaisumyynnin saralla tai ihan vain asettamaan myyntimentaliteetin erilaisissa tehtävissä. Olen valmentanut myyntiä aina kuljetusliikkeistä vähittäiskauppaan asti ja kaikkea siltä väliltä. Saatan samalla viikolla valmentaa myyntiä kovan luokan myyntitiimille, valtion virkamiehille ja ison vähittäisketjun varastomiehille.

Myynti on ihmisen kohtaamista. Jokainen valmennus räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja joskus se on ollut myös sanalla ”potilaslähtöisyys”. Rakkaalla valmennuksella on monta nimeä ja ihmisten kohtaaminen palvelutilanteissa on lähestulkoon kaikkien alojen asia.

Autan löytämään keinoja ja vinkkejä erilaisissa asiakastilanteissa ja ihmiskohtaamisissa. Lisäksi herätän ajatusta kohtaamisen tärkeydestä ja oman persoonan merkityksestä. Minulla on kaksi asiaan liittyvää vahvaa mottoa: ”Asiakas on ihminen.” ja ”Ilman myyntiä ei ole liiketoimintaa.”

Projektipäällikkö -palvelu

Vuosien esihenkilötyö ja jatkuva kehittäminen ovat tehneet minusta napakan projektijohtajan. Rakastan systeemisiä projekteja, joissa on monta liikkuvaa osaa. Sitoutan kaikki projektiin liittyvät tahot toteuttamaan oman osansa projektista halutulla laadulla.

Innostan ja kuuntelen, olen läsnä ja panostan siihen, että projektiin liittyvät tahot haluavat aidosti onnistua yhdessä.

Olen johtanut koko elämäni erilaisia projekteja. Näihin on liittynyt usein tuotekehitystä, kasvua, hankkeita, muutoksen johtamista tai esimerkiksi liiketoiminnan myyntiin liittyviä aikeita.

Fasilitoinnit

Olen fasilitaattorina tai moderaattorina innostava ja määrätietoinen. Hengitän yhteishenkeä ja arvostan ihmisten kohtaamisia. Olen puolueeton ja kunnioitan tavoitetta ja aikaamme.

Minulle fasilitaattorina on iso merkitys sillä, minkälaisen tunnelman pystymme luomaan tilaisuuden aiheen ympärille. Olen johtanut isojenkin ryhmien keskustelua ja onnistunut rakentamaan luottamuksen ilmapiirin koko ryhmän ympärille. Kanssani voidaan muuttaa suunnitelmaa tilaisuuden aikana, jos tilanne sitä vaatii. Olen haastavissa yhteiskunnallisissa keskusteluissa keitetty fasilitaattori, jolla on aina pilke silmäkulmassa ja tavoite selkeänä kiikarissa.

Olen aidosti kiinnostunut ihmisistä ja heidän mielipiteistään, haluan auttaa ja löytää ratkaisun.

Muutama vuosi sitten eräs 6-vuotias kysyi minulta, että mitä se valmentaminen on. Hetken mietittyäni vastasin: ”Autan aikuisia olemaan kivoja toisilleen.”